T: 0473/54 14 82

Welkom op de website van Landmeter-Expert D'Hallewin Dries

Wie zijn we

Landmeter D’Hallewin is sinds 2006 een innovatief landmeetkantoor met een enthousiast team onder leiding van zaakvoerder Dries D’Hallewin. Wij bieden graag een oplossing voor al uw landmeetkundige vragen en werfopvolging, plaatsbeschrijvingen, schattingen, verkavelingen, as-builtplannen, opmetingen, omgevingsvergunningen, aanvragen ikv grondverzet & waterputten, verleggen/afschaffen van buurtwegen, afpalingen,…
We zijn vooral actief in Langemark-Poelkapelle, Heuvelland, Lo-Reninge, Ieper, Zonnebeke, Heuvelland, Veurne, Staden, Roeselare, … maar ook elders in de provincie West-Vlaanderen kom je ons tegen!

Aarzel niet om ons te contacteren:
GSM Dries 0473/54 14 82
GSM Elke 0494/39 28 57
GSM Isabel 0468/41 33 58

Onze diensten

Wij zijn een landmeetkantoor met een breed gamma aan diensten voor particulieren en professionelen. Op deze website krijgt u een duidelijker beeld van wat wij voor u kunnen betekenen. Van kleinschalige opmeting tot groot project, wij leveren altijd kwaliteit af. Dit garanderen wij door onze ervaring te koppelen aan de voortdurende investering in up-to-date landmeetapparatuur en performante software.

Particuliere dienstenProfessionele diensten